이번주에 젠틸레 파스타 브랜드에 새로운 모양, 바로 Rigatoni 리가토니가 추가 되었어요. 리가토니면은 펜네나 푸칠리같은 한입 크기보단 크지만 오히려 그 크기때문에 입안 가득 씹어먹거나 잘라먹는 맛이있는 면 쉐입중 하나인데, 요즘 전문 레스토랑에서도 트렌디하게 많이 사용 하고 있은 면이랍니다. 리가토니면을 구글에서 찾아보았어요 : 리가토니는 이탈리아 파스타 모양으로 튜뷰모양으로 길이나 지름의 크기는 다양합니다. 펜네보다는 크고 약간 곡선진 모양이지만 마카로니처럼 꺽어진 모양은 아니랍니다. From this week we added a new shape to Gentile selection: Rigatoni.Rigatoni is very comfortable to eat, it is not too big to bite and it is still fun for the texture and the consistence. Rigatoni is defined on wikipedia as following:Rigatoni are a form of tube-shaped pasta of varying lengths and diameters originating in Italy. They are larger than penne and ziti, and sometimes slightly curved, though not as curved as elbow macaroni